elisamnlannesym Kızlar ben asla balık ve et yemiyorum gebelikten önce de yemiyordum hamile kalınca kokusuna dahil tahammül edemedim bı önceki doktorum fazla onemsemedi sıkıntı yok dedi ama şuan ki doktor mecburi kıldı var mı benim gibi tuketemeyen? Sıkıntı yasayan
Beyza97 elisamnlannesym önceden sürekli et tavuk yumurta yiyen biriydim iyi besleniyodum ama bulantılardan ötürü ekmek patates gibi şeyler tüketiyorum genellikle 1 aydır falan hiç yumurta yemedim bende üzülüyorum bebek için iyi beslenemiyorum diye ama onların yerine geçicek protein değeri yüksek olan şeyler tüketmeye çalışın
lentil elisamnlannesym ben eskiden haftada 1 2 balık yerdim artık bişey oldu kokusuna bile dayanamıyorum. Ama ceviz yiyorm her gün. Bir de bu hafta ilk defa ton balığı yiyebildim ekmek arası sandviç gbi yap dene istersen domates biber kıvırcık fln
teachervera elisamnlannesym 31 yaşındayım ağzıma balık sürmedim evde de yapılmıyor 😀ne balık ne yumurta haşlanması 😝
lentil elisamnlannesym dene cnm salatanın içine koy. Ben en azndan et yiyorum zaten yaz geliyor balık sezonu da kapanıyor içim rahat. Sen et yemiyormşsn düzelir inş bir an önce