yeliz007 mrykfks sıkma canını kuzum bende 6. Haftadayım 2 gün önce keseyi gördüm haftaya kalp atışını duyabiliriz dediler seninde büyük ihtimal haftaya görünür artık 😊
Arydr123 Beta 6000lerdeyken 5+3te çok küçük kese gördük karından. Kişinin kilosu ile de alakalı durum dedi doktorum erken görünüp görünmemesi
secoz mrykfks benim de 5. Haftada karından görünmedi vajinalde göründü, 7 haftada karından kalp sesi doyamadım onunda vajinal de duyduk ❤️
N1i2s3a4- Ben de 4+6 dayım. Salı günü gideceğim ilk muayeneme. İlk gebeliğim. ☺️ insan ister istemez heyecanlanıyor.
mrykfks N1i2s3a4- çok fazlasıyla heyecanlanıyorum ya bide göremeyince çok kötü hayal kırıklığı yaşadım 😢
mrykfks Minik95 benim daha yeni bugün 5 haftalık oldu aramızda 3 gün var sanırım ama görünmedi inşallah görürüz ❤️
ogretmen_anneee mrykfks mrykfks canım çok erken daha susam kadar kıyamam sana karından çok zor görülüyor biraz daha bekle görünecek merak etme
Guneyinannesi1 mrykfks o belli olmaz hatta şuan erken bile yani merak etme… Ben çok erken gördüm 4 haftalikken ekseyi 5+4dede bebegi kalp atisini duydum suan ise 6+4 um
BusraTass yeliz007 yani sende 6+2 de daha bebeği görmedin öyle mi? Ben de bugün 6+2 haftalık hamileyim, bebek görünmedi ve çok korkuyorum, çünkü daha önce bi boş gebelik geçirdim
yeliz007 BusraTass hayır pazartesi günü gördüm canım haftaya kalp atışı duyulabilir dedi o zaman bir daha gidicez senin 1 hafta sonra filan belli olur bence