Denizyildizii Selam kızlar. Bakla bezelye tarzı sebzeleri çiğ yiyorum. En çok bezelyeyi. eşim 1 kilo falan alıyor iki günde bitiyor. Ama çocukluğumdan beri böyleyim annem alıştırmıştı varmi benim gibi olan yoksa yalnızmıyım😟
Csm Denizyildizii sebzeleri çiğ yemek veya buharda pişirmek en sağlıklısı. Yemeği yapılınca çoğu sebzenin vitamin değeri kayboluyor. Bence çok aşırıya kaçmadan yenilebilir, afiyet olsun🥰
Minik_kalplim_ Denizyildizii ben baklayı yiyorum aayyuy😍😍 iri çekirdekli olacak bide🤣ama yemeğini yemem 🤮bide çiğ ıspanak yerim 😋
Denizyildizii Cevirmenannee pişmişinde sıkıntı yokta çiğinden bende korktum. O yüzden elimden geldiğince yememeye calışıyorum😊
Denizyildizii Csm evet çoğu doktordan duydum bende ama hamilelikte zararlı olurmu acaba diyorum tedirgin oluyorum. Internette de bulamadım bununla ilgili bişey
Denizyildizii Minik_kalplim_ çiğ ıspanak aynen özellikle sap kısımları çok lezzetli oluyor. Tüm sebzeleri yiyorum ama hamilelikte tedirginim
Denizyildizii Minik_kalplim_ doktor randevuma çok var daha bayramdan sonra gidicem. Özel olmadığı için arayamıyorum da
Denizyildizii Csm yok asla pimpirikli değilimdir hatta çoğu insandan çok daha rahatım😁 sadece benim gibi olan varmı onu merak ediyorum😊 günde yarim kilo falan yiyorum o konuda biraz tedirginim acaba fazlamı diye