Zynp3418 Arkadaşlar doktor Emrullah Akay nasıl biri ilgili mi ? Giden var mı ? Bu hastanede hangi doktorları önerirsiniz ?
Aybukecakill Zynp3418 Alime Dilayda uzuna gittim çok ilgili güler yüzlü bir doktor ama genel olarak gebe polikliniği tüm doktorları öyle 🌸
Zynp3418 Aybukecakill çok teşekkürler cevabınız için. Bu doktora bulabildim sadece :( Bir de Emrah beye
Aybukecakill Zynp3418 Bende bulabildiğim doktora alıyorum pek fark etmiyor bence genel olarak ilgililer bende emrah beye aldım bu kez 🙂 rica ederim 🌸
Emnemrahf Demet acar sayım tavsiye ederim çok iyi bi doktor ben bastan berı ona gidiyorum dogumumuda o yaptırcak İnşaAllah 😍
Zynp3418 Emnemrahf Nasıl bu şekilde önceden belli oluyor acaba ? Çünkü pandemiden dolayı normal doğumda da sezaryen doğumda da hangi doktora denk gelirse onda doğuruluyor diye duydum.
-Cansu- Emnemrahf canım ben yaptırırım dedi mi bende ona gidiyorum ama henüz sormadım nöbetçi kimse o yaptırıyor diyorlar
Emnemrahf Zynp3418 vakalar azalıyormuş sanırım yerleri açılıyormuş daha doguma 3 hafta var zaten iyice boşalmış olur