Prenses8888 Kızlar kayinbabam kışın korona geçirdi bugünde bize geldi aşısını olmuş ama ikinciyi olmamış henüz her neyse bende hamileyim işkillendim inşaallah birşey olmaz demi kafama takildi
Bubuseli Prenses8888 bişey olmaz canım kışın geçirmiş benim abim oldu negatife düşünce bize geldiler iş gereği bir arada olmamiz lazım sıkıntı yapma 🙏
mervetari4 Prenses8888 kiz ben pozitif kocamla aynı evde yaşadım 😂 evi bırak odayı bile ayirmadım normal hayatımıza devam ettk 3 defa test vermeme rağmen negatif geldi kime neye gore bu covid bende anlamadim🤔🤷♀️
Prenses8888 Bubuseli ay inşaallah canım ya korktum bugünden beri kafama takıldı resmen basima ağrılar girdi hani birde yeni ilk haftalardayım inşaallah birşey olmaz
Bubuseli Prenses8888 Hamileyken çok riskli ama kayınpeder kışın geçirmiş ilk doz aşısinida olmuş hiç bir belirti sıkıntısı yoksa korkmanin bı anlamı yok sonuçta eşlerimiz çalışıyor onlar daha risk altındalar Allah korusun hepimizi ne diyim 🙏🙏
Prenses8888 Bubuseli amin canım 🙏inşaallah ewwt kışın geçirdiler de işte hamilelikten dolayı artık herşeyi fakat oluyo inssn