Aycaadax Gebeliğiniz nasıl gidiyor ? kaçıncı haftadasınız ? ben 27. Haftadayım hamileliğim çok güzel geçiyor fakat geceleri belim çok agrıyor bıçak batması gibi eşimde bende uyumuyoruz 😒😒bi anda geçiyor geri sizde de bu durum oluyor mu ?? ⚡️🌙🪐
birprensesvebirprensannesi Aycaadax 30+3 uz bel ağrısı bacak ağrısı mide yanması yuvarlanıp gidiyoruz şimdiden gece uyuyamıyoruz bakalım sıcaklardan 🙈 Ama çok şükür her halimize 🙏
Anneyizbiz Aycaadax bende 28. Haftmın ortasındayım. Aynı sorunlar ben de de var lakin bende daha çok karın sertleşmesi mevcut birde bebeğim baş aşağı dönmüş..
Gndaylin Aycaadax kızlar ben düşük tehlikem var progestan kullanıyorum bugün ayakta kaldım biraz şimdi kahve rengi lekelenmem oldu
Ekose9 Aycaadax bende 17+3teyim her şey yolunda. Birkaç gündür iştahım hiç yok yiyemiyorum sıcaklardan herhalde bir de son bir haftadır gece 4 gibi bi uyanıyorum saat 7-8e kadar uyuyamıyorum sizlere de oluyor mu nedendir anlamadım
Gndaylin Aycaadax aradım sancın yoksa normal dedi benim psikolojim bozuldu yemin ederim çok korkuyorum
Deletedmom23234 Aycaadax 22 haftalığız yarın detayli ultrasonumuz var bebeğinin yüzünü net görücem çok heyecanlıyım 🥺🌸