MerveDnmezAcar Eliifff ben boyattım 3 Aydan sonra doktorum da boyayabilirsin istediğin renge bi sakınca yok dedi
Mry Eliifff doktorum kesinlikle boyatma dediği için boyatmadım çok ihtiyaç duyduğun bi şey değilse boyatma bence
MerveYaarCldr Eliifff dip boyatmadan onbre yaptırdım 3 aydan sonra sakınca yok dedi doktor komplede boyatabilirsin dedi cnm
Zuhal2205 Eliifff ben yaptırdım. Ama ombre yaptım. Diplerine yapmadı doktor anca o şekilde izin verdi. Ama çevremde baya var boyatan sakıncasını görmemişler
Ozteber 29 haftalığım her muayeneye gittiğimde soruyorum her zamanda hayır boyatamazsin cevabını alıp bekliyorum boyalar evde doktorun tamam boya demesini bekliyo resmen ama doğuma kadar sabret az kaldı zaten diyo doktorumda
Eliifff Tşk ederim cevaplarınız için canlar,ben dr henüz sormadım 38+2 deyim yarın kontrolüm var sorucam ama sanki bende ‘boyatma’ cevabını alıcak gibiyim,aslında bende dipten boyatmıcam ama😕yinede tedirginim😣
gzbrtk Ben boyuyorum beyazlarım çok fazla bitkisel boyaların çok zararı olduğunu düşünmüyorum kanıtlanmış bir zararı yok zaten yine de Dr'a sorun 😅
Eliifff Ya zaten bende ombre yaptırmak istiyorum saçlarımda var ama yenilemek de istiyorum tedirgin oldum bilemedim napsam diye 😕sagolun yardımlarınız için değerlendiricem 😘😉