Benim bir arkaşadaşım çok taktı 1 yıl boyunca hep stres takıntı Dr Dr. gezdi nie olmuyor niye niye.. Sonunda pes eti ve 2 ay sonra gebe kaldı doğurdu bile. Herşeyin zamanı var demek.
Kötü bir hikayede diğer bir yakınımdan oda gebe kalamıyor diye çok ısrarcı olduğunu artık isyan eder boyutta getirdiğini anlattı ve onun çocugu Allah yazmasın kimselere problemli doğdu. O gün anladım ki dedi herşeyin zamanı varmış bir şeyi zorlamamak lazımmış dedi. (Bu beni çok etkilemişti ve hep doğru zamanı diledim şükür)
Dr. Kontrolerinizi yaptıysanız sorun yoksa Herşeyden önce kafayı rahat bırakın 1 yıl tanıyın kendinize. Regli günü gelip geçmeden hemen test yapmayın o hep bir beklenti içinde olmanız demek aklınızdan çıkarın gebeliği. Ve her zaman en doğru zamanı dileyin Allaha teslim olun işte o zaman en doğru zamanda olucak inşallah.
Korkutmak için yazmadım yanlış anlaşılmasın lütfen, böyle hikayeleri bilip düşünürseniz rahatlarsınız ve doğru zamanı beklersiniz arkadaşlar Allah nasip edicek inşallahh içiniz hep rahat olsun.