Glsmyldz09 Sorum tecrübeli annelerimizee Nasipse Haziran başı doğum gözüküyor. Malum yaz başlangıcı. Bebek için eve gelince doğalgazı açmamız gerekiyor mu?
milla-s Glsmyldz09 tecrübeli anne değilim ama bence bu nerede yaşadığınıza bağlı. Mesela biz Ispartada yaşıyoruz ve doğalgazı açarsak Haziran ayında çocuk nefes alamaz. Ama Kars’ta kaldık üç sene ve orada Haziran’da da açılmalı bence.
Dareyn Glsmyldz09 Bende Mayıs sonunda doğumum ve odam kuzey cephesinde ama aşırı sıcak oluyor 😅Duruma göre bakacağım sanırım
Beyzan Glsmyldz09 eve bir ısı ve nem ölçer alın evin sıcaklığı yaz kış 24-25 derece olmasi ideal ki yazın evlerimiz çok daha sıcak oluyor o nedenle doğalgaza gerek yok aksine bebeği aşırı sıcak tutmak çok zararlı. Sadece minik bir ısıtıcıniz varsa banyodan sonra giydirirken belki bir ihtimal serin olabilir eviniz ama o da şehre göre değişir. Ama doğalgaz açmayın sizin için de zararlı aşırı sıcak ve terleme
mommasBoys Glsmyldz09 eviniz sıcak mı soğuk mu ya da bebeğin kalacağı o da güneş alıyor mu ? Önemli olan bu faktörler. Şuan ki hava şartlarına göre bile ekstra ısı gerekmez normal şartlar altında
Glsmyldz09 milla-s bende İstanbul’da yaşıyorum. 4.katta oturuyorum evin her yeri açık ama gene de şuan bile sıcak ama çevredekiler kafamı karıştırdı bu konuda 🤷🏻♀️
Abece Bebekler cok sıcaği sevmez oda sicakligi 23 24 derece olmasi yeterli evinizin durumuna gore bakarsiniz ama bence haziran ayi zaten sicak bir ay uzun kollu bile giydirmemelisiniz bebeginize
Aysenurba Canim oğlum mayis sonunda doğmuştu evde banyo yaptiriken sadece elektrikli ısıtıcıyi açmıştık onun dışında ben de hep üşür diye kat kay giydirmisim isilik olmustu doktor kızmıştı haziranda sen nasilsan bebekte öyle giyinir abartma diye😁