Dila71 14+1 oldum arkadaslar henüz göbekte bir değişiklik yok sizde durumlar nedir ne zaman çıkar bu göbekler 😂😂😂💜💜
bngs_irem Dila71 https://resimyukle.io/r/2sVEgybgB3 18.haftada belli olmaya başladı şuan 24.haftadayız☺️
milla-s Dila71 17.haftada çıktı benim de göbeğim, şimdi de 18+2′deyiz. Yine de bilmeyen birisi anlamaz yani, şişko göbekli bi kadın falan der😂😅
milla-s Dila71 aynen tam ortada bir yerdeyim yani şu an😂 sanırım 2 hafta sonra falan yani 20. hafta civarı anca hamile göbeği görünümüne kavuşacak😅
Nuray11 Dila71 ben 31 haftalığım 2 3 hafta öncesine kadar dışardan belli bile olmuyodu hamile olduğum😂
Gul-42 Dila71 ay valla bende merak edıorum esım dıo acaba ıcınde yok mu😂yanı bnd hıc bır belırtı bıle yok harekette yok😂
aselnannesi Dila71 benim ilk hamileliğim 19. Haftadayım karnım baya baya belli hatta benden önde gidiyor kişiden kişiye göre değişiyor canım 🥰
Zehradeniz34 aselnannesi bende 21 deyim hergun sanki daha da büyüyor sanırım baya büyük bir karnım olucak 😍😍 18 haftada belirginleşmeye başladı benimki napacaz bilmiyorum 🤣 sıcakta ortadan catlariz
Reyhandmrl Dila71 19+2 oldum bugün bi anda belirginleşti karnım 😂 umarım çok hızlı büyümez. Bel ağrısından duramıyorum resmen .
Dila71 Reyhandmrl eşime diyorum bir sabah uyanicam ve karnım şişmiş olacak diye 😂😂 merakkla o günleri bekliyorum