Havin6565 Nupeell 👍🏻👍🏻👍🏻Bende özele gidiyorum doktor biraz gen oğlumda gitmiştim 14 yıl önce daha 11 haftalıktı yaşlı bir doktor ve ozamanki cihalar baktığı gibi erkek dedi doktor tecrübesi çok önemli
Mimhb Havin6565 15. Haftadan sonra değişmesi çok düşük ihtimal ama devlete gidiyorsan orada bazen cihazlardan kaynaklı yanlış olabiliyor. Allah ne istiyorsan onu versin 🎈
Ela20 Ben devlete giriyorum 15+1 de gittim doktor göstermedi göremedim tam ama tahminen , yüzde 90 kız dedi kesin değil dedi. Bir daha kontrole gitmeme epey zaman var daha. Sağlıklı olsun önemli olan o ama insan merak ediyor.
Pambix Havin6565 bana ikili testte kendi Dr kordon var ama erkeğe benziyor dedi sonraki hafta başka Dr gittim kıza benziyor arada geçen kordonu dedi. Bende içime erkek doğuyor bir tane oğlum var ..kız olsa güzel olurdu açıkçası ama bakalım pazartesi belli olur herhalde kontrol de
Ays0 İlk tahmini 11+2de yaptı ve bacak arası boş ama daha küçük belki erkektir ters köşe yapar o yüzden kesin düşünme şimdilik kızım diye sevebilirsin dedi. Diğer gitmelerimde pozisyonu net değildi ama yine kız diye düşünüyorum dedi. 17de istersen alışveriş bile yapabilirsin dedi. Şuan 24 haftalığım değişmedi. Kızım olsun çok istiyordum ama çok küçük tahmin ettiği için değişir diye çekiniyordum neyse ki sürpriz yapmadı 🙈
mmek_2014 Defne_ hiç öyle düşünmeyin valla ben bulunduğum yerdeki en iyi özel hastaneye gittim doktorum da çok tavsiye edilen bir doktordu ama yine de yanıldı. Bacak arasından kordon geçiyordu yüzde seksen kız diyebilirim dedi. Ama oglum oldu.
Defne_ mmek_2014 inanın istisnasınızdır. Burda sanki mucize gerçekleşmiş gibi cinsiyet yanılmalarından bahsediyorlar hanımlar.. Yani artık çok sinir olmaya başladım. Birde post açan insanlara erken davranmayın değişebiliyor bizimki şöyle değişti böyle değişti demiyorlar mı..zannedersin Allah sonradan değiştirmiş öylee bi anlatımları var. Onları okuyan cinsiyeti değişsn isteyenlerde yalancı bir umuda tutunuyor aa öyle mi bizimkide değişir belki diyip saçma sapan konuşuyorlar :))
Havin6565 Defne_ cinsiyet değişebilir derken yanımla amaçlı sordum yoksa bizde biliyoz döllenme olduğu anda cinsiyet olur ve öyle kalır demek istediğim kimi doktor yanılıyor bazen kız denip sonra erkek çıkıyor yada tam tersi yani doktorun yanılması demek istedim eminin buraya yazan herkesde aynı şeyi söylemiş yani önce kızmış sonra erkeğe dönüşmüş diye düşünen yok hepsi doktor hatası diye bahsetmiş
mmek_2014 😅 Yok artık tabiki cinsiyetin sonradan degişmesi gibi bir şey mümkün degil ama erken haftalarda yapılan tahminlerde yanılma oranı baya yüksek oluyor. İnanın istisna degilim en yakın iki arkadaşım daha aynı şekilde bu durumu yaşadı. O yüzden en dogrusu 20li haftaları beklemek 😊