Sita3434 Havin6565 illa değişen olmustur canım ama tecrübeli bi doktor yüzde 80 dedikten sonra yanılmaz yani merak etme yüzde 80 az bir ihtimal değil iyi bir doktor bu yüzdelikle hata yapmaz
Cansel0694 Havin6565 ben ✌️ ikili tarama testinde %80 kiz dediler 14 haflik tam bugun baska bi doktor pipisini gosterdi oglusumun 😂
Defne_ Cansel0694 anlamıyorum nasıl yaşanabiliyor böyle bir durum :) Çünkü %80 büyük bir oran. Bu doktorlar küçük haftalarda tahmin yapmasınlar o zaman🤷🏻♀️
lentil Havin6565 bana da ikili taramada 11.haftada yüzde 80 kız dedi bekliyorm bakalm. 16.haftada gdeceğiz değişti mi değişmedi mi göreceğiz daha 4 hafta var 😂
Patika21 Havin6565 12 de bi doktor yuzde seksen kiz dedi dort gun sonra baska doktor erkek dedi su an 17 haftalik erkek oldugu kesinlesti.
Celiklibusee Havin6565 bana 13. Haftamda kız dedi doktorum 20. Haftamdayım değişmedi. Biraz doktorunuzla da alakalı tecrübesiyle vs
Mutluluknedirkii canserko bende kız olmasını çok istiyorum 14 haftalık şuan dün %90 erkek dedi pipisini gösterdi ama nedense erkek gibi hissetmiyorum 😂
canserko Mutluluknedirkii ben sözde erkek hissediyordum😂 sonra kız dedi hani cıkıntıya noldu dedik. Çıkıntı hala var ama bebekle beraber büyümüyor küçük kalmış kordon yüksek ihtimal dedi
Efekaan Tubican Canım detaylıda da aynı şekil dendi 5 doktor değiştim yine kız dediler en son kontrolde erkek dediler