esradinar Kızlar 34.haftadayım daha başı rahme doğru dönmemiş sizlerin ne zaman döndü ya da ne zamana kadar döner bilginiz var mı ☺️
Buketkucuk esradinar belli olmuyor maalesef, mesela benim bebeğimin başı 22.haftamdan beri aşağıda hiç ters dönmedi ama yengemin bebeği 37.haftasına dek baş aşağı dururken bir anda ters döndü ve birdaha baş aşağı dönmedi sezeryan oldu, her bebek bir olmuyor
Melike-Alya Benimki 30. Haftada döndü canım sonra tekrar makat gelişli oldu 32 .hafta tekrar baş aşağı döndü tekrar dönermi bilmiyorum ama doğum anında bile dönen var dedi doktorum inşallah döner doğumana kadr 🙏
esradinar guneysmom doktora sordum da deneyimli annelerden de bilgi almak istedim 4 haftamız daha var önümüzde dedi
Betulkoray2021 Melekaksuu bunu yapmak çok tehlikeli geldi düşme riski var anca deneyimli birinin yanına yapılır :((
esradinar Betulkoray2021 sanırım bende riske atamam kalkarken bile dikkat etmemiz gerektiğini söylüyorlar doktorlar
esradinar Buketkucuk sağlıkla doğsunlarda sezaryen normal çok önemli değil ama normal olmasını istediğim için merak etmiştim dediğiniz gibi herkeste farklılık göstermiş