Minik_kalplim_ Kızlar sol kasıkta ağrı var ve doluluk hissi de var bide avuç içi boyutunda suyum gelmiş doktora görünmem lazım mı acilen gitsem mi yoksa uzanıp dinlensem mi ?
Soe Minik_kalplim_ idrar kaçırma ya da terleme olabilir mi? Eğer su geldiğini düşünüyorsanız hemen doktora gidin.
123456789bahar Minik_kalplim_ bende 30 haftalık hamileyim sürekli su gibi akıntım oluyor bazen beyaz renktede oluyor. Su sandım gittim hastaneye ama doktorum suyumun olduğunu normal akıntıdır demişti. Ama sizin haftalarınızda akıntı olur ama su avuç içi kadar olması tehlikeli olabilir.
Dilangunes Minik_kalplim_ Avucuna mı geldi iç çamaşırına mı benimde kaç gündür iç çamaşırımda ıslaklık var ter mi akıntımı mı su mu bilemiyorum korkuyorum
Minik_kalplim_ Dilangunes çamaşırıma gelmiş yani avuç içi boyutunda marketteydim bi ıslaklık hissettim ilk ke böyle oluyo
[silindi] Minik_kalplim_ idrar kacirmissin cnm bende cok yasadim su gibi oluyo icine sinmiyorsa yinede bi gorun derim
Minik_kalplim_ [silindi] devlette çok ilgisiz ya afedersiniz hayvan mıyım insan mıyız belli olmuyor acile gidimce çok sinirleniyorum cidden
[silindi] Minik_kalplim_ tm kuzum uzan dinlen idrar kacirmissindir korkma cok geldi basima kosa kosa gitmeni istemme bende gonul rahatligi için soyledim