Diilruba Rabia112 benimde 59 gün var benimde alışverişim tam değil daha hiçbirşey yapmadım bayramdan sonra ihtiyaçları alıp yıkayıp ütüleyip çantayı hazırlayacağım korku yok heyecan yok henüz daha çok var gibi geliyor 😄
alimerve Rabia112 Soooon 77 🤗 çoğu eksiği bitti sadece kendi ihtiyaçlarım kaldı kısıtlamadan sonra inşallah 😅
Umi21 Benimde son53 gün bugun eşyalarının bir kısmını yıkadım ama daha yıkanacak bir sürü şeyi var ütüydü çanta hazırlama derken bir kaç gün sürecek galiba yavaş yavaş odasını hazırlıyoruz kızımın Benide heyecan basıyor daha dün gibi hamile olduğumu öğrendiğim gün zaman basıl geçti anlamadım 😊😊
Simgedoruk Simgedoruk Rabia112 çabucak geciyo valla ne ara bitti anlamadim bende inşallah sağlıkla alırız kucagimiza hepimiz🙏 is güç yapılır yeterki sağlıklı olsunlar
23101991 Rabia112 Sizinle ayniyiz, son 59. Heyecan cok var, ne olcak nasıl olcak. Ilk gebelik, başıma neler gelcek bakalım. 😊 korkmuyor değilim. Çok şükür her şeyimiz hazır. Çantamızı da hazırladım. Bi iki eksiğimiz var onlarıda hallederiz inşallah.
Rabia112 23101991 umarım her şey mükemmel ilerler 😄 harika bir lohusalık geçirip millete hava atacağımız günler gelir 😄😄
Simgedoruk Simgedoruk Rabia112 çabucak geciyo valla ne ara bitti anlamadim bende inşallah sağlıkla alırız kucagimiza hepimiz🙏 is güç yapılır yeterki sağlıklı olsunlar