Papatya55 Arkadaşlar 5 haftalik hamilikte 68 mm filandi şimdi ise 98 mm olmuş 7 haftalik hamileyim ameliyet denildi sizce nasil bir yol izlemeliyim 11 hafta randevum var eğer kist devam ederde ameliyet olucam galiba 😢
mlkkk Papatya55 burda kimse sizin için beyin iyi olacağını bilemez doktorunuz neyi uygun gördüyse onu yapın ha içiniz rahat değilse başka bi doktora da gidin o da aynısını derse yapacak şeyiniz belli 🤷🏼♀️Geçmiş olsun🙏🏻
Papatya55 mlkkk doktorum başindan beri ameliyet dedi ama yapamadim ve korkurttu beni ameliyet yumurtaliklarda zarar verilir denildi İstanbul’da başka bildiğiniz iyi bir doktor varmidir ben 7 haftaliuim yoga zarar edermi acaba küçük olduğu için ilkgebelik123-_
ilkgebelik123-_ Papatya55 İstanbul’da yaşamıyorum ama Instagram hesabiniz varsa mutlaka bı bakın hatta sorun yönlendirir ciddi anlamda çok kişi fayda görmüş YouTubedada yorumlar var hamilelikte oluşan kistler için geçerli bı yoga zaten
Papatya55 ilkgebelik123-_ baktim hamilelik için demiyor sanki sadece miyim kist için yoga diyor yada bulamadim sizin bana burdan video atma şansiniz varmi ?🙈
ilkgebelik123-_ Papatya55 soru cevap yaptığında soranlar olmuştu hamileliktede iyi geldiğini yazan vardı, bende burdan link veya foto atmayı bilmiyorum zaten bı tane yoga videosu var 😇