Meleklerimmm3 2bebek1anneee 12+3 bende bekliyim şurda ikinci hamileliğim ikizlerim var bi de onları çok gec hissetmiştim 24 hafta civarı 😁
N-h-e123 2bebek1anneee benim 12. Haftada kesinleşti cinsiyet hareketini de ara ara tekne değilde dalgalanma şeklinde hissediyorum şu an 16. Haftadayız
2bebek1anneee Meleklerimmm3 Ben çok erken 12 13 gibi seyirme olarak hissettim gerçekten ultrosonda oynuyordu bebek ama 17 oldum 1 kaç haftadır bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum
Asyaayaz1 Net olan tekmesini 19 da hissetim ondan öncesi ufak ufak hareketlerdi 14+1 de cinsiyeti öğrendik..
Asyaayaz1 2bebek1anneee kızım olucak oğlumda yaşadığım hamilelik sürecini yaşıyorum bir fark olucağını düşünmüyorum aslında cnm 🌸
UraSsmom Asyaayaz1 Kesin kız mı 😆 Ben de 14+2de gidicem merak ediyorum çok, çikolata ye gel dedi doktorum, genelde kızlar geç gösteriyoya değişiyomu acaba sonradan
zippirana 15den sonra hareketlerini ufak ufak hissediyordum ama 19dan sonra daha net hissettim. 12.haftada gosterdi aslinda cinsiyetini ben görmüştüm ultrasonda kıza benziyor demistim ama doktorum 16da net konusmustu ikinci kizim olacak inşallah 💞😍
2bebek1anneee zippirana Ay maşallah bizimki hâlâ saklıyor kendini yarın umarım öğrenirim randevumuz var
zippirana 2bebek1anneee ilk kızım 16dan sonra anca göstermişti 🙈 bu cabuk gosterdi inşallah sizinki de hemen gosterir ,😍
Asyaayaz1 UraSsmom 27 haftalığız değişmedi cnm ben kontrole girmeden önce vişne suyu ve çikolatalı kek tükettim uyandı ve gösterdi😀🌸
UraSsmom Asyaayaz1 Hm bende öyle yapıyım bakalım yoksa 1 ay daha bekleyemem bu sefer çok merak ediyorum 😅