Kuzeyegemoms Kızlar merhaba , 20 haftalığız suan. Dün tüm gün temizlik yapmıştım sabah kahvaltı hazırlarken su gibi bişey geldi çok değil ama bacaklarımdan aktı bi anda anlamadım neden olur amniyon sıvısı değildir değil mi yarın kontrolde doktora soracağım 😕
Kuzeyegemoms Haticecakirr insallah canım doktorumla görüşeceğim ama belki yaşayan biri olmustur burada diye yazdım
Haticeozensen Benimde geliyodu ama dediğiniz kadar değil sadece çamaşırımı ıslatıcak kadar geliyodu enfeksiyonum varmış meğer doktor ilaç verdi azaldı
Kuzeyegemoms Haticeozensen bende de idrar yolu enfeksiyonu var ondan mı acaba 😕 normalde akıntım yoktu bi anda geldi anlamadım bende
Haticeozensen Kuzeyegemoms büyük ihtimalle ondandır doktora ilk sorduğumda akıntı var diye idrar tahlili yapıcam enfeksiyondan şüphelendim dedi
eylusko 20+2 yim bende çok yorulunca ağır is yapınca mesela koltuk masa itince akintim oluyor sonra pişman oluyorum. hele geçen gün foşş diye sarı su akti esofmanima geçti korkudan ağladım
eylusko Haticeozensen bilmiyorum ama mantar enfeksiyonu geciriyordum belki onla alakalıdır. doktora gitmedim