Nergis1901 Kizlar meraba, kan testimi tiroid hormonunda artislar oldugu soylendi, korkmalimiyim, gecici biseymi?
Papatyya Nergis1901 bende dün test yaptırdım bugun doktorum aradı benmkıde düşükmüş dahılıyeye yonlendırecekmış bende korkmalımıyım anlamadım ıyoylu tuz tüket dedı bıtkı çayı içiyomusun fılan dedı bende içmedıgımı soyledım içmm mı gerekıyodu o kaygıyla sormyıda unuttum 😥😥😥
Nergis1901 Kuben doktorum bisey soylemedi, o bakti ben gormedim korkma dedi ama ilaci varmis sanirim, cocuga busey olmaz dimi
Kuben Nergis1901 Ben kullanıyorum ilaç. İlaç kullanınca hemen düşüyor ama kullanılmazsa yükseldikçe bebek de etkileniyor. Sonucunuzla birlikte dahiliye doktoruna görünün o gerekli dozda ilacı yazar.
Kuben Nergis1901 İlaç mı yok hayır yapmıyor. Sonucunuzu bilmediğim için bir şey demek de olmuyor. Zaten bu alanla kadın doğumda ilgilenmiyor dahiliye ya da endokrinoloji bölümü bakıyor. Benim mesela ilk haftalarımda 4,80 çıkmıştı ilaç başladık 2.5 un altına düştü. Hamile olmasam 4.80 normaldi ama gebelikte 2.5 un altı isteniyor özellikle ilk trimesterde.
Kuben Nergis1901 Rica ederim dahiliye doktoruna göstermeyi ihmal etme. En kısa zamanda sonucunu göster. Geçmiş olsun 💗
Milenka Nergis1901 çok yüksek değil küçük bir doz ilaçla kontrol altına alınır. Dahiliyeye aç karna gidip tekrar tahlil vermelisiniz
Papatyya Nergis1901 haftaya salı gıdecegım tekrar ıns bı sorun yoktur benm açlık ve tokluk şekerımede bakacak ogun
Nergis1901 Milenka bunuda ac karnina vermisdim, doktorum bi doktor onerdi bunlsri goster kendisi yardimci olucak dedi, ama ben anca 25mayis gide bilicem😑peki bi sorum olacak, hamilelikten sonra da kalicimi yoksa hamilelik icinmi gerekli
Milenka Nergis1901 kişiden kişiye değişiyor. Bazen sadece hamilelikte oluyor sonra geçiyor bazen tam tersi herkesin bünyesi farklı Sağlık ocağında yaptırmayında orada kan beklediği için sonuçlar yanlış çıkabiliyor. Eğitim ve araştırma hastanelerini tercih ediyorum ben genellikle