SemaOner bu ismim yanıma bir isim koymamanız daha güzel olmaz mı? tek başına çok asil, azametli ama bir yandan kibar bir isim bence. bir de iki isimlerde isimler gölgeleniyor gibi düşünüyorum. Muhammed Ali ya da Yunus Emre dediğimde akla bir boksör bir mutasavvuf geliyor. oysa Muhammed de Yunus da bir peugamber adıyken akla ilk gelen onlar olmuyor. ben buna üzülüyorum. bir de genelde ilk ve güzel isim geride kalıyor, ikinci isim kullanılıyor. belki siz de öyle düşüneceksiniz. Aleyhisselam’ın adı nasıl ikinci plana atılır…sizce de üzücü değil mi? Muhammed ismi ağır diyorlar. Nureddin Yıldız isim ağırlığı yoktur der, yoktur. Hem bu ismi koymakta bir beis olsaydı Aleyhisselam kendi isminin koyulabileceğini söylemezdi. öyle bir şey olsaydı “ismimi koyun ama şöyle şöyle..” derdi. biz ondan suyu kaç yudumda içeceğimizi bile öğreniyoruz, bunu atlar mıydı? bu ismin azameti yetmeli bence. Muhammed anası olmak sizin için de çok güzel bir mesele. bu isim size bereket olsun inşallah. yavrunuz hayırla gelsin, sağlıkla doğsun inşallah.