Nurssss Bmom tabi tabi saglık ocagına yazdırdıgımda bir ay kala kesinlikle bırakıyosun kullanmayı dedi kasılmayı engeller doğum başlamaz
Animes Bmom canım 32.haftadan sonra bırakmak gerekiyormuş. Kademeli olarak. Günde kac tane kullanıyorsun? Mesela 3 taneyse birkac gün 2 tane, daha sonra günde 1 en son tamamen birakman gerekirmiş
Nurssss Bmom kaç haftalıksınız bilmiyorum ama son aylarda özellikle çok bel bacak kramp ı oluyor hergün içtiğim halde yinede agrı oluyo düzenli kullanılmalı bence ben basından beri kullanıyorum kasılmayı erken doğumu önlüyor 27 haftalıgım
Bmom Nurssss 37 haftalığım ben canım daha yeni bıraktım, bel ağrılarım çok oluyordu o yüzden vermişti doktorum
Animes Bmom hmm bazen olabiliyor günde kaç hasta bakıyorlar illa bizim hatirlatmamiz lazım bazı seyleri🤷♀️ suan önemli olan bebeğinin ve senin sağlıklı olmanız ☺️
Danlacan Bmom bende 37. Haftadayım az önce kontrolden geldim hiç bırak falan demedi kullanmaya devam ettiğimide söyledim
Animes Leyla54 bilmiyorum ki canım doktorun yazdıysa kullan. Bana ebem 32.haftadan itibaren kademeli olarak bırakmamı önerdi. En iyisini doktorun bilir ☺️
eilik Bmom Ben 34. Haftada 2. Magnezyuma başladım. Önceden hap olarak içiyordum, şimdi su da erimeli olandan içiyorum çünkü nstde sancı çıktı biraz. Doktora sormadan bırakmayın bence 😊🥰