Mvi 16 çatı ağrım çok 38+4 sezaryen olacak inş bugun nst gitttim açıklık istiyorlarmı her seferinde sizden de
Mlkrfk Mvi ben sezeryan tercih ettim yapmadılar o yüzden ama ekstrem bir durum olursa sexeryan gününden önce gelmeye kalkarsa bebiş o zaman yaparlar galiba çok korkuyorum çatı muayenesinden
kucuktosbik27 Mlkrfk son 21 görünüyor ama sancılar var hafif hafif bebişte aşağı inmeye başlamış beklemez herhalde 40. Haftayı🤷🏻♀️☺️
htck38 Mlkrfk son 24 benim dee :) çok heyecanlıyim hareketlerim kisitlandi hayırla bir an önce gelir ins hepimizinki🤲 kaç kilo bebis canım
Mvi Mlkrfk bana da dün dediler yaptirmadım yatında ağrı yok ki yürüyemiyoruz o zaman çatı var işte dr gitsem mi şimdi kararsızım sezaryen olacak zaten boş yere olmak istemiyorumda.
YagmurAnnesi Mlkrfk Günümüzün dolmasına Son 20 🤲🏻 Gününü bekler mi yoksa daha erken mi geç mi ne zaman gelmek ister paşamıza bağlı 😬😬😬
Elf-Brcntrk Emnemrahf aa günümüz aynı benim de bebek 2600 gr kilo almamaya.devam.ederse alalım dedi haftaya 38 olcak kilo alimi yavaslamis istersen sezeryan istersen suni sanciyla doğumu baslatiriz dedi kararsizim