Nurcakmakk BabyYoda teşekkür ederim sizede ukalaliklarinizda başarılar dilerim yarış yapacak olsam çocuğumun gelisimine söyle böyle kilosuna böyle derdi derdim ama burda bir anne olacak insanın endişesi var neyse iyi günler :)
Nurcakmakk Kemalinannesi teşekkür ederim verdiğiniz cevap için ya herkesin gebeliği tabiki bir olmaz ama insan ister istemez korkuyor acaba doktorum içim rahat etsin diye mi kilosuna iyi dedi diye düşündüm boyu uzun olunca dediğin gibi kilosu az geldi bana üzülmüştüm
Kemalinannesi Nurcakmakk boyu uzun kilosu az gibi geliyor herkeste farklı bir komşum var 29. Haftada 2300dü ama boyu kısaymış doktor öyle söylemiş. Değişiyor ben baştan beri 33 oldum hala doktor kilo söyledimi çok az diye moralim bozuluyor 🙂 ama değil anayüreği işte tosun olsun istiyoruz heralde 😅
Nurcakmakk Kemalinannesi haklısınız ya gerçekten öyle olsun istiyor ama yüreği 🤍 bende çok endise ettim 2 gündür düşünüyorum acaba az mı normal mi diye kendimi yedim bitirdim korkuyorum ister istemez hamile kalmamda çok zor olunca oda ayrı korktuyor anlamissiniz siz beni teşekkür ederim içimi rahatlattiginiz için 🙏🏻☺️
Nurcakmakk Ilkim_34 evet kız çocukları erkeklere göre daha minyon minnoş olurlarmis sağlıkla gelsinler de Rabbimden başka birşey istemem 🙏🏻☺️
Kemalinannesi Nurcakmakk 🤲 bişey değil Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla büyüsün ☺️ doktorlar zaten aksi bir durum olsa bilgilendirir mutlaka sıkma sen canını
Nurcakmakk Kemalinannesi teşekkür ederim rabbim bütün çocuklara sağlık sıhhat versin inşallah ☺️🙏🏻 birazcık panigim o yüzden korkularım
2inciannelik BabyYoda 👍👍👍bıktık artık bunlardan ya vallahi bi bitin artık iyiyse al öp başına koy ne yapalım ödül mü takalım kilosu az olan ne yapsın oturup ağlasın mı
Hulyavolkan BabyYoda 2inciannelik amaç millete nasıl kilo aldırdın dedirtmek bide hamileler yani gelişimi geride olanlar napsın.Benimkide önde ama övünmüyorum bununla gelişim geride olanları düşünüp yazma gereği duymuyorum.Kilo muhabbetinden aşırı sıkıldım.Doktor iyi diyor buraya soruluyor hayret verici gerçekten.
Gizemmerve13 Benim de 28+3 haftalık pazartesi gittim kontrole 1570 gram ve 39 cm olmuş haftasına göre 10 gün önde olduğunu söyledi doktorum. Sorun değil ama sen yinede dikkat et dedi. 😊
Nurcakmakk Gizemmerve13 ohh iyi iyi sağlıkla al kicagina iyi olsunda gerisi boş kuzum maşallah SüphanAllah ❤️
Shyla_ktlu Nurcakmakk işte o haftalarda bende öyleydim şimdi bana karbonhidratı kes dedi iki gün önce gittim iki kiloyu geçmişiz 4 kiloyu geçerse normali zorlar olmaz dedi bende hala yiyom işte diyeceklerim bu kadar😂