ayzurz35 12.hafta 5 günlüğüm ( her ne kadar ultrasonda 13.hafta gecmis gozuktuysede) vajinal akintim var neredeyse ped kullancam var mı bu sorunu daha önce yaşayan veya şuan yasayan yardım pilisss
Zehraaa98 ayzurz35 ben yaşadım ama ped tavsıye etmıyor doktorlar her kırlendıgınde külot degıstırmemı soylemıştı doktor
okunmusciklet ayzurz35 34+4hala günlük ped kullanıyorum 🤷🏼♀️ doktor ilk zamanlarda çok kontrol etti ama çok şükür enfeksiyon vs olmadığı için ilaç vermedi akıntı için bende günlük ped kullanıyorum yoksa gün içinde başa çıkmak mümkün dğeil
Mom2525 ayzurz35 bende de çok yoğun var başka bir şey için alttan muayene olduğum esnada doktor akıntının önemli olduğunu çok fazla gelen akıntıların erken doğuma bile sebep olabileceğini söyledi bunun için fitil verdi bence doktorunuza ilk gittiğinizde akintinizdan bahsedin
Pembekurdeleli Bende ped kullanıyorum önermiyorlar çünkü çok saatler kalması mikrop artışına sebep oluyo ama sık sık değiştirince pedi sorun olmuyo 🤷🏼♀️🥰
okunmusciklet ayzurz35 tam hatırlamıyorum ama sanırım en geç 20.haftalarda olması lazım muhtemelen daha erkendir ama dediğim gibi tam hatırlayamadkm😅
Pembekurdeleli ayzurz35 benim başından beri oluyodu beyaz , sarımtırak şekilde zaten yeşil kokulu kaşıntılı felan olursa enfeksiyon felan oluyo Ama onlar yoksa takma kafana