Merhaba, biraz karışık bi anlatım olucak şimdiden özür dilerim 🤗
benim son adet tarihim 24 Ağustos, buna göre şu an 36 haftada olmam gerekiyor. Ama en son 32 hafta diye gittiğimizde doktor son adet tarihimi değiştirdi geç döllenme olmuş dedi ilk ultrasonlara bakarak, 32de tekrar görüşelim dedi, tekrar gittiğimde normal 32 ile uyumlu çıktı ölçümler, bu sefer 34de görüşelim dedi, zaten 30. Haftadan sonra 2 haftada bir muayeneye çağıracaktı. Neyse bugün 34. Hafta diye gittim ama yine bütün ölçümler 2 hafta geride yani 32 hafta uyumlu çıktı. 30. Haftadan beri bu durum takip ediliyor, perinatolojiye yönlendirdi randevumuzu aldık, eğer orası da gelişim geriliği var derse erken Doğum kararı alınacak, doktor bütün kontrolleri yapıyo, bazen kordonda direnç oluşabiliyomuş benek beslenemediği için gerilik oluyomuş ama kordondaki kan akımı da çok normal çıkıyo, nstde hareketlerde bi anormallik yok, kafam almak bullak oldu neden böyle oluyo, erken Doğumdan korkmamamı, erken alınsa bile küvezde yaşatılabileceğini ama beklersek anne karnında istemediğimiz şekilde ölümle sonuçlanabileceğini söyledi doktorum. Çok fazla stres yapmamaya çalışıyorum bebeğim etkilenmesin diye, perinatoloji de erken Doğum derse sezaryen olucam erken alınacak bebek. Bu şekilde son zamanlarında gelişim geriliği sorunları yaşayanlar oldu mu acaba? Sağ Salim bebeklerini kucaklarına alabildiler mi? Çok yıprandım gerçekten kafama takmadan edemiyorum 😔😢