İkiz gebe bir anne adayıydm. 35+5 de doğum yaptım ama buralara nasıl geldim bir de bana sorun😊 o kadar zorlu bir surecti ki anlatamam hastaneye yattım defalarca, benim değerlerim indi çıktı, bebislerimin gelişimi geriden geldi vs vs. İte kalka 35+5e geldik kontrole gitmiştim doktorum karaciğer enzimlerim yükselmiş yarın sezeryana alcaz dedi. Tabi her an doğumu bekliyorduk ama hemen yarın deyince eşim annem ben telaslandik o kadar farklı bir duyguydu ki ne hissedeceğimi şaşırdım🤭
Yarın oldu eşim ve annemle doğuma gittik doktorum geldi beni sakinleştirmeye başladı ama yok ağlıyorum sürekli 😊 zaman geldi gidiyoruz dedi bir yanımda annem bir yanımda eşim güzel güzel konuşuluyor ama duymuyorum ağlıyorum korkuyorum😔 Neyse ameliyathaneye girdik iğne yapıldı ne zaman başlayacak diye soruyorum başlanmış bile aradan 3-5 dk geçti bebeğin ilkini alıyoruz dedi doktorum hafiften bir inleme sesi duydum bu benim bebeğim mi dedim evet dedi herkes daha sonra 1 dk geçti diğer bebek alındı bu oğlum biraz asabiymis çok ağladı sonra ikisi birden ağlamaya başladı sonra bende ağladım😍😍 getirdiler ikisinide öptüm kokladım tüm korkularım geçti gitti bir anda🙏 Bugün 8 günlük olduk bebeğimin biri yanımda diğeri kuvezde biraz küçük olduğu ve solunumu tek başına alamadığı için ama şükür iki oglumunda genel durumları iyi dualarınızı eksik etmeyin🙏 Benim hikayemde bu naçizane paylaşmak istedim 😊 Sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim😊