Meless MinikMucizem_2021 yok canım gayet sağlıklıyız çok şükür sende içini ferah tut öyle bir şey yoktur çoğu kişi rahim filminden sonra gebe kalıyor…
MinikMucizem_2021 Meless ayy çok şükür darısı benim başıma inşallah.. ikili testi yaptınız mı onu merak ettim
Gulceefe-00 Rahim filmi çekildikten sonra doktor altı aylık süre vermişti kendiliğinden gebe kalamazsan tedaviye başlarız diye ben 5. Ayında gebe kaldım.
MinikMucizem_2021 Meless Meless inşallah benim de normal çıkar.. Sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🤗 çok teşekkür ederim
mavisevdasi Minaliy canıım ben e vitamini ve arı poleni kullandım kapsül şeklinde dene istersen onlar da işe yaradı bende araştır biraz inşallah sende de işe yarar😍
Minaliy giresun kullanıp fayda gören çok canım ben çok araştırdım hamile kalan ve kisti eriyenler çok fazla. Ben kullandıktan sonra haber veririm yine sana.
Zzozan Minaliy rahim filmi çektirdikten 6 aya kadar hamile kalinabiliyormus. Bende pco var 3.ayimda hamile kaldım tabi ilaç tedavisi falanda oldu.
Fyzkslr Minaliy Bende pcoluyum film çekildiğim ay gebe kaldım doktorum korunma önermedi aksine kanama durunca düzenli ilişki önerdi ve gebe kaldım