miracinannesi1 Birgul6581kwkq Adet ağrısı gibiyse bişey değil ben çok çektim 😂 ama o bölge büyüdüğü için acımıyormu
Birgul6581kwkq miracinannesi1 o bölge büyüyünce ne oluyor biliyor y sadece miden bulanıyor 😃 o kadar sonra açılman oluyor bı kerede sert ıkın bebeyin gelsin bu kadar🤣
Esbebeginannesi Birgul6581kwkq öncelikle hayırlı olsun darısı bekleyen biz anne adaylarinin basina. Bebek cikarken parcaliyor anneyi yırtıyor tarzi seyler diyorlar oyle mi oluyor acaba
Birgul6581kwkq Esbebeginannesi 🤣🤣🤣🤣🤣 öyle olsa bı anne nasıl yaşar ki 🤣🤣 saçma hiçte öyle bişi yok öyle bişi var ama buna müdahale ediliyor aynı oadad biriyle kalmıştık onun öyle riski vardı doktor kesi attı ve çokta saglikloydi hiç korkma 🤣🤣🤣 😘😘😘
Taze-Anne28 MerveDurr ay valla bugün nişanım geldi Allah yüzüme baktı çok mutluyum bi yandan da panik haldeyim acaba suyum mu geliyor acaba bu gelen sancı mı diye 😁
Bmom Birgul6581kwkq Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰 kendi sanciniz mi geldi suni mi aldınız suni sancidan çok korkuyorum bazıları çok abartıyor 🤷🏼
Birgul6581kwkq Bmom kendi sancimi çektim suni sancidan korkucak bişi yok ki aynı sancılar ve dayanilmicak gibi de deyil için rahat olsun hiç korkma ki kolay geçsin zaten çok kolay ama daha da kolay geçsin 🥰🥰🌸
MerveDurr Yildizanne ben sadece ağladm 😂 bitsn artk die ama halamlar vs vardı hiç öyle ortalığı yıkmadn dediler bana o brazda sizin elinzde sanırm bağırınca sancı azalmıcak yani
MinikEkran MerveDurr ben bağırdım valla sancı azalmıyor ama stres atmış oluyorsun en azından ben suni sancıyla doğum yaptım baya zordu yani ama dayanıyorsun bir şekilde 😄
Gizemkerem Birgul6581kwkq kac günde oturmaya başladınız iyileştiniz benim 2 hafta olacak normal doğum yapalı hala oturamıyorum acı çekiyorum
Birgul6581kwkq Gizemkerem 40 gün sonra iyileşti benimki ama sen ne kadar sıcak suyla yıkarsan sabunla yıkarsan kurularsan o kadar çabuk iyileşir
Gizemkerem Birgul6581kwkq sıcak su ile yıkayınca aşırı sızlıyor bende batıkon aldim uygulayacam. 40 gün öncesinde oturabiliyor muydun ? 40 gün sonra mi iyice oturup kalkabildin
MinikEkran Beyzan Kuzum o ıkınma hissi içinden geliyor yani ister istemez sancı esnasında özellikle bende normal doğum yaptım suni sancıyla
MinikEkran Berfininannesi inanki hiç hissetmiyosun canım bende en çok ondan korkardım ama hiç öyle olmadı devlet hastanesinde doğum yaptım gayet iyiydiler ne kesiyi hissettim nede dikişleri❤
semrakin_16 Berfininannesi dogum sirasinda bacağından iğne yapiolar canim ne kesiyi hissediyosun ne dikisi