Beyzan Busy123 50 ile hamile kaldım 75 ile doğuma gittim doğumdan çıkınca hiç kilo vermemistim 😃 oğlum 3600 doğdu kiloların tamamı ve fazlası toplam 3 ayda gitti. Simdi ikinci gebeliğim 55 ile hamile kaldım 31 hafta oldu ve 15 kg almışım 😬😬😬
bbb_pink Busy123 merhaba 50 kilo hamile kaldım. Doğumda 62 kiloydum. Eve geldiğimde 54 kiloydum. 1 hafta içersinde 48 oldum . ( Bu arada sezeryan doğum yaptım , kilo vermek için hiç çaba göstermedim emzirme ile hepsi gitti )😊
Balonnnnn Busy123 ilk doğuma 86 kiloyla gittim normal kilom 57. Doğum sonrası hepsi gitmişti ama Karatay diyeti yaptım hem süt yaptı hem zayıflattı, bebek 3850gr doğdu. Şimdi 76 kiloyum iki hafta kaldı doğuma inşallah bu da öyle olur😊
archerwoman Miiray 🙏🏻Ben yorumlardan anlıyorum ki az kilo alan az veriyor çok alan çok veriyor ne güzel olmuş darısı başıma benim de 🤗🤗🤗
Reyhanselim Tuba04 korse aldım ama kullanamadım şahsen ben sıkıntıya gelebilen biri değilim zayıfsanız eski kilonuza dönersiniz
Ikraninannesi26 Busy123 60 kiloyla hamile kaldim 70 kilo ile doğuma girdim dogumdan 12 gun sonra 60 kiloya düştüm tekrar ve sezeryan doğum yaptım.
fatmacos Busy123 ilk hamileliğimde 52 ile hamile kaldım 67 ile doğum yaptım hastene den çıkınca 63 düm sonra bütün kilolar gitti şimdi 55.5 le hamile kaldım bakalım sonuç ne olucik😅😅
SerpilEsra Busy123 42 ile hamile kalip 51 le doguma girdim hepsini geri verdim ilaclarla tekrar kilo aldm bu gebeligimde 55le hamile kaldim simdilik 4 kilo verdm dogum yapmadim henuz
Reyhanselim Tuba04 sezeryanla alakası yok göbeğin bence benim 52 kiloyken bile ufak göbeğim vardı oda bilgisayar başında oturmaktan bence o göbek kaldı bende dümdüz olmadı