Senayyalcin Kendi tercihimle spinal sezeryan oldum ve bebeğim şuan kucağımda uyuyor hepinizden Allah razı olsun,iyiki varsınız🤍 Ağrılarım bitince hikayemi yazacağım..✨
TheBaby Senayyalcin Ayyyy seni o kadar iyi hatırlıyorum ki. Bu kız daha doğurmadımı acaba diye bakıyordum her gördüğümde😁 Çok sevindim çok. Gözün aydın. Heyecenla bekliyorum hikayeni. Nolur beni etiketle. Bende yarın doğuma giricem çünkü
Dorduzlerim Senayyalcin daha önce hesabım olmadan kullanıyordum uygulamayı sizi takip ediyorum nasılsınız ağrınız var mı
BhrDnmz Senayyalcin hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun🙏🏼 Sen artik annesin bize dua et bizlerde o duyguyu yasayalim🙏🏼 Agrilarin bitincede soru yagmuruna tutalim😂 cunku bende spinal sezeryan istiyorum yapabilirsem tabi😂
mrysmyn58 BhrDnmz buiyimi 2020-2021 yani iki yılda iki kere spinal sezeryan olmuş biri olarak yaşadıklarımi anlatayım. Bir hafta önce oldum hatta ikinciyi. İkiside farklı oldu. Sakın olduğun sürece o anı yaşamanın ayrı bir zevki var. İlk sesini duyuyorsun dokunuyorsun… İlk sezeryanim çok zordu benim. Normal doğum olacaktı sancı ile hastaneye gittim. Ben nasıl oldu nasıl bitti hiç hatırlamıyorum. Kendime bile zor geldim sonrasında. Biraz zor iyileştim. Baş ağrım oldu ağrıdan farklı olarak. İkinci de tam tersi bilinçli girdim ameliyata ne korkum oldu ne başka bişey. Hiç korkulacak bi durumda yok zaten. 6 saat sonra kalkıp çocuğumla ilgilendim. Sürekli yürüdüm daha çabuk ayaklandim.
BayanZuzu Senayyalcin ayy hayırlı olsn canm seni her gördüğümde halen dogurmamis mi diodum kendi kendime 😂rabbim yardımcın olsun inşallah ☺️🙏❤️
midekoruyucu Senayyalcin ah vallahi kendim doğurmuş gibi sevindim canım 🙈 hadi gözünaydın 🥰 Rabbim size bağışlasın İnşallah ❤️🤲🏼
Beyzan Senayyalcin ahhh hoşgeldi iki gözümün çiçeği çok bekletti ama değdi 😍 sağlıkla büyüsün inşallah 🌸 Sen de inşallah en kısa zamanda toparlanirsin 😘
Elif0801 Senayyalcin herkes bunu bekliyordu eminim senin doğum yapıp paylasmani ☺️ gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏☺️