ozlmmmm Normal Doğum yapan arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim,kayınvalidem Doğumda çocuğun her yeri kan oluyor ucuz bir şey al onu ver hemşirelere sonra atarsın değiştirirsin dedi.öyle mi
1prensesannesi ozlmmmm yok öyle bişey temizleyip giydiriyorlar. Ben normal doğum yaptım yoktu öyle bişey
Ozgekin ozlmmmm hayır canım olur mu öyle şey ilk kıyafeti atılır mıymis kızım 2 yaşında saklıyorum hicde kan falan da olmadi
Bihilal ozlmmmm kanını temizleyip giydiriyorlar ayrıca kanlı olsa bile insan o kıyafetleri atmaya kıyamaz benm oğluma doğar doğmaz şapka taktılar hastanede kafası kanlıydı sonra o şapkayı saklamam için verdiler ve yıkamadan kaldırdım 😌
Nisanurr ozlmmmm valla canım bende normal doğum yaptım üstelik bizim hastane çıkışımız beyazda hiçte kanlı falan olmadı temizliyorlar çünkü evet pisleniyor ama o kadarda değil
Esa Bebeği yıkamıyorlar ama üzerindeki kanı silip giydiriyorlar üzerindeki verniksten dolayı kıyafet kirleniyor ama yıkanınca çıkıyor nasıl arzu edersen öyle giydir 😊
Maliefem ozlmmmm tövbe🤦♀️🤦♀️🤦♀️Daha neler tertemiz geliyor ben kucağındaysan öptüm bile niye atılıyormuş
MTKutay ozlmmmm Oyle bişey yok tatlım kanlı da dogsa bebeği temizleyip üst giydiriyorlar bence sakla ilk kıyafetlerini pis olsa dahi sakla ki bence o vernikste kanda pis değil
SevgiiOA ozlmmmm Doğar doğmaz gördüm öyle full kana bulanmış olmuyor cocuk abartmış kayınvalideniz. Birde zaten silip giydiriyorlar ki kan olsa dahi yıkanınca çıkıyor yani bence içinize sineni alın 🙏
ozlmmmm SevgiiOA teşekkür ederim cevabın için canım.yani ne bileyim kendisi bir Doğuma gitti de Doğum yapan da al demiş ilk onu giydirmişler sonra değiştirmişler bana da sen de al hatta bulamazsan ben alayım dedi de merak ettim
SevgiiOA ozlmmmm Yok canım sen kendi içine sineni yap boşver kayınvalideni öyle bir şey olmuyor temizliyorlar bebeğini sonra bıyu kilosu kafa çapı vs ölçülüyor filan öyle giydiriliyor muhanesi yapılıyor filan 😌