Betulnuri alyagulce aşkım evet her gün ama 10 damla değil. Bana kışın damla sayısını arttırdı ve en fazla 6 damla damlat dedi bence sen onu 10 değil de 3-4 damla yap
Damla4622 Betulnuri Doktordan doktora yada değerlere göre değişiyor sanırım canım genelde yorumlarda 10 damla demişler ama kimi doktor fazla buluyor demekki 3damla veriyor bilemiyorum hamileliğinin sonuna kadar kullanacaksın dedi
Sevgi_123 alyagulce Bende ilk başta 10 damla kullanmıştım şuan 20 haftalık hamileyim damlada midem bulandı için hapını istedim Bi süre düzenli içtim ama hep unutuyorum 🙄
Emine_clk01 Devitin haricinde başka multivitamin kullanıyorsanız günde 8 damla kullanmıyorsanız 12 damla kullanılıyormuş ben 12 damla kullaniyorum
Yasemin3739 Kullanmak şart mı bana da sağlık ocagı verdi ama ayriyetten kendi doktorumun verdiği vitamini kullanıyorum zaten
Tugba61 Ben wellcare kullanıyorum 1 fısta 1000 ıu var diğer kullandığım damlalar gibi itici bir kokusu da yok içeriği temiz güvenilir fiyatı da uygun ben memnun kaldım.
lentil Bir de kızlar kullanın bence ihmal etmeyin ben zaten sürekli güneşlenen biriyim ama doktorum covidden de koruyor kullan dedi. Aksatmamaya çalışıyorm ben sizde dikkat edin
elisa123 alyagulce Bana sağlık Ocağı verdi ücretsiz Monovit D3 günde 10 damla doktoruma msj attım kullan dedi kan degerlerim normal di ama yinede vermis