Simge27 Selam kizlar istanbulda 12 14 haftalarda cinsiyet ogrenenler hangi hastanede ogrendiniz esenyurt beylikduzu avcilar tarafi olan var mi aranizda ozel veya devlet ?
Deniz95 Simge27 güneşlide eray balcandan öğrenmiştim 12+3 te kız demişti çok emin konusmustu ama ne olur ne olmaz diye yüzde 90 demişti ama yüzünden belliydi kesin emin olduğu zaten sonra değişmedi ☺️
Tekmile11 Canım benim ikili testte doktor 13.haftamda erkek ama kesinleştirelim bi hafta sonra gel dedi ve kesinleşti :) birinci hastanesi mesut bey
Simge27 Tekmile11 Masallah hayirli kolay dogumlar diliyorum 🥰🥰avcilar tarafinda sanirim degilmi birinci hastanesi ?
Simge27 ay ne kadar guzel ya sanirim doktorun tecrubesine ve cihazlarin kalitesine bagli bu cinsiyet meselesi benim gittigim hastane 20. Hafta soylerim diyor🤔 ilk kizimi 11 haftalik ogrenmistim o kadar bekleyemem 14 u zor ettim 😋😋
Elfsndkl Avcılar anadolu hastanesi özcan beyde tam 12. Haftamda öğrendim canım. Doktor tecrübesi çok önemli
Simge27 Elfsndkl cok tesekkur ederim canim cok duyuyorum o hastaneyi meth ediyorlar gercekten bu hafta oraya gideyim bende en iyisi muayene ucreti ne kadar acaba bilgin var mi canim
Simge27 Elfsndkl anladim cnm cok tesekkur ederim haftasinu gidecegim ozcan beye insallah bende memnun kalirim cok tskur ederim tekrsrdan yorumlarin icin 🙏🥰
Elfsndkl Özcan bey güzel ilgileniyo canım ben 28. Haftama kadar ona gittim hem ultrason cihazıda güzel ama sıra çok oluyo özcan beye o yüzden hastaneyi ara randevu al öyle git boşuna bekleme orda