Pnaraga Gamze_zeynep ağrım çok az arada gelip gidiyor gecede vermediker suni şimdi nstye bağladılar bakalım bugn nolacak
150_gelartik Pnaraga allah kurtarsın canim 40+5 Ben de evde çekiyorum 2 gündür dr. Gün içinde muayeneye çağırdı belki beni de yatıracak sizin durumunuz ne oldu
150_gelartik Buketkucuk canım ben de gelen giden yok diyordum ama 40+3 ye nişan geldi şu an 15 dk da bir ağrı veriyor senin bebek kız mı
Pnaraga 150_gelartik erkek benmki banada şimdi başladılar suni vermeye hayrlısı olsun hepimiz halkında sağsalim alalım beneklerimizi şnşallah🙏
Buketkucuk 150_gelartik evet kız bende bugün 39+3 haftalığım keşke benimde bir an önce hayırlısı ile bi belirtim olsa🙏🏼
Denizzz88 Pnaraga allah kurtarsın sağ salim gelir inşallah 🙏🏻 bende tam 40 oldum doktor 1 hafta en fazla bekleriz dedi yoksa suni vericek
Mucize_anne32 Pnaraga ne güzel hir duygu bebegine kavuşuyor sun rabbim bir avazda kurtarsin ins darısı bizlerin basina ins ♥️
Pnaraga Şükğrler olsun bugn sabah sezeryanla doğumum gerçekleşti arkadaşlar sormak istedikleriniz warsa cevaplayabilirim şuan oğlum yanımda uyuyor🥰🥰🥳🥳💙💙
Ysmndynr Pnaraga ayy maşallah hayırlı uğurlu olsun Allah bebeğinize de hayırlı sağlıklı ömür güzel ahlak nasip etsin inşallah