Vildan_nn Haftamda doktor kontrolümden geliyorum 1.950 kilo ve 44 cm boy dedi doktor çok şükür sağlıklı 🤲🏻😍 sizinkiler nasıl kızlar nasi geçiyor hamilelik
Basak26 Vildan_nn doktor kilosuna ne dedi acaba bende bugün gittim 31+4 1800 çıktı Bi an az geldi acaba normali mi bu
Yf12 Vildan_nn bende dün gittim doktora 32.haftaya dün girdim kilosu 1.867grm boyu43santim saglıkla alırız inşlh bebişlerimizi kucağımıza
Birkiz Vildan_nn aaa bende dün gittim 32 haftada boy aynı kılo 1900 dedi çok şükür banada sağlıklı dedi hayırlısı olsun inşallah. Acaba kaç kilo doğacaklarr tahminin varmı
ipekeylul Basak26 neden az geldiki haftasina gore cok iyi kilosu merak etmeyin doguma kadar 3 bucuk 4 kilo olur insallah saglikli beslenin
Vildan_nn Basak26 kilosu gayet güzel bence tabi doktor aksi bişi demediyse canım ☺️ benimde 32+1 1950 hemen hemen aynı 🤭
Vildan_nn Birkiz ay inanın hiç tahminm yok ama herşey yolunda inşallah sağlıkla alırız kucağımiza hepimiz 🥰🤭
Basak26 Vildan_nn doktorum pek bir şey demedi devlete gidiyorum başı çok kalabalık oluyor 😔 gramını söylüyor iyi diyor bu kadar
Birkiz Vildan_nn sankı böyle 3 bucuk 4 arası olacak gibi düşünüyorum bende merak ıcındeyım 🤗 sağlıkla gelsinler ınsallah 🙏
Mandalina91 Vildan_nn 29 da 1.600 dü dikkat etmemi söyledi , haftaya gideceğiz inşallah çok kilo almamamıştır sağlıklıdır bebeğim. Doğum ile ilgili birşey söyledi mi doktorunuz?
Mandalina91 Vildan_nn aiiyyy bu kadar yaklaşıyor olmasına hala inanamıyorum 😃 Sağlıkla gelsinler inşallah
Sedaakkan Vildan_nn Bizimde boyumuz aynı kilomuz 1880 sağlıkla gelsinler inşallah bir daha ne zamana gelmenizi istedi doktor benim her şey normal olunca dört hafta sonra dedi biraz uzun geldi