Cahize 37 haftadayım bana bacak kol kısa dendi yapısal olabilir dendi ama ailede öyle yok herkes uzun boylu bu durumu yaşayan varmı ikli üçlü tarama testim temiz geldi çok korkuyorum
MinikMaya Cahize ayrintiliya girmis miydiniz neden bu haftada belli oldu ki varsa oyle bisey. Bence tek doktorla kalmayin
esraizmirli Cahize ultrason yanılıyor içinizi ferah tutun kimbilir kaç kişiye daha sizin gibi şeyler söylendi merak etmeyin Allahın izniyle bişey yoktur ama başka bir doktora daha gidin içiniz rahat olsun
Cahize MinikMaya Detaylı ultrasona girmeden ikili üçlü tarama yaptırıdm temiz geldi 18 Mayıs da sezryan olucam ve bu bana bu hafta söylendi bi kaç doktora göründüm biri tek ayak biri kol bacak üstler dedi biri de dün yok dedi çok korkuyorum günlerim geçmiyo
Cahize esraizmirli şehirdeki bütün doktorlara göründüm herbiri ayrı yerde kısalık var dendi dün biri de bana gayet sağkllı dedi kısalık var dediğimde var Diolar ses etmeyince gayet sağlıklı diolar
MinikMaya Cahize insallah doktorlar yanilir. Maddi durumun el veriyorsa iyi bir perinatolog baksin. Icin rahat etsin. Ama doguma da bisey kalmamis zaten. Allah’im sana hayirlisiyla saglikli bebek dogurmak nasip etsin 🤲