zynep24 Merhaba herkese sabah adet sancısı gibi birşey hissettim basına gelen var mi birde vajina agrısı yaşıyorum normal mi 🥺
Asuman21 zynep24 lütfen hemen doktorunuzla irtibata geçin ya da en yakın sağlık kuruluşuna gidin devam ediyorsa ağrı beklemeyin gecikmeyin
Alyaesmaa zynep24 20+3um aynı şikayetle gıttım ama bi sıkıntı yok dedi çok şukur acılma kısalmada yokmuş burdaki olanları okudukca daha çok endişekeniyordum okuyup stres yapmayın herkesin vücudu farklı siz yinede bir doktorunuza gidin
Sevcan34 zynep24 22 haftalığım çok kötü bi durum allah kimseye yaşatmasın hala burdayım tedavi görüyorum 😭
zynep24 Sevcan34 nasıl bir anda oldu sebebi neymiş bişey dedi mi doktor allahım yardımcın olsun canım benim moralini bozma pozitif ol Allah’ın izniyle atlatırsınız inşallah
Sevcan34 zynep24 bi anda oldu kaşık agrısı karın agrısı bacağıma vuruyordu agrı sürekli idrsra çıkma isteği vardı geldim açılma olmuş dün geceden beri serum iğne ilaç kullandım şimdi çıkıcaz çok şükür evde yatıp dinlen ayağa kalkma hiç dedi
zynep24 Alyaesmaa sadece bir kere hissettim 20 saniye falan sürmüştür ancak önemsemedim gitmedim doktora yine yaşarsam giderim doğru diyorsun canım herkesin bünyesi Farklı hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah