Kızlar biz evleneli 3 yıl olcak 1 yaşında oğlum var 6 haftalık hamilelik yaşıyorum ben doğumluyum eşim akdenizli neyse kalktık erzincandan geldik esimin memleketi mersine derken annesi çok sinirlerimi bozuyo zaten 2 ay diyer lohsaligimda geldi kaldı canımi sikti neyse ,benim annem hasta ve yaşlı bi faydası yok bana tanımını zaten beni ailemden kimsem yok buraya geldik taşındık kaynanayla aram yok çok gamsız umursamaz bi insan bu halleri eşini oğlunu alıştırmış ama ben alisamiyom gebeliğini duydu oğlanı gönder hastaysa bakayım dedi bende iyim birşey olursa gönderirim dedim meğer buna alınmış ona bakarsa banada bi hayırlı olsun demedi bende ona alınayım nerdeyse1 aydır arayıp zorluto daha eşimde 1 defa arardım oyl e dediniz falan demiş yani şimdi ben bu kadına ne yapayım sabah kayın peder geldi şikayet ettim o da kişiliği oyl e karekteri öyle kabullenin falan filan deyip durdu dedim ben şaşırıyorum bi insan bu kadar mı umursamaz olur ben zaten bulantıli geciyo gunlerim birde bunun tipleri iyicene sinir ediyo herşeyi yapiyo ediyo sinsi ortadan kayboliyo zaten rabbim muhtaç etmesin eline bandırmasın,,arkadaş çevresi çok ve hepsini ayrı ayrı ilgilenir işine gelene iyi yanı eşide dito ki kalbinde kötülük yok içinde yasiyo falan tabi daha ne desin adam da baş edememiş huysuz insan işte ama insan bi arayıp surda kimsem yok sormasını istiyo gelmesin zaten gelmesini isteyen yok ama en azından hal hatır sorar o da yok sinirlerini bozmaya yetiyi insanın eşimde farkında durumun tez vakitte tayin gelsede taşınsak o da yok