Pambix Zeyno1934 Yok canım görülmez tahmini hesaplayın iki günde iki katı artmış gibi en az 2000 olunca kese görülür ama en rahat 5000lerde görülür ona göre tahmini hesaplayıp o tarihe alın randevumuzu derim bayram sonrası rahat görürsünüz 😊
Tazeeanneee Zeyno1934 vajinal ultrasyon ile gözükebilir canım kalbini bile duyabilirsin hayırlı olsun inşallah 💜
Zeyno1934 Tazeeanneee Doktor bayramdan sonra randevu al gel dedi o zaman kalp atışıni duyarsın dedi çok heyecanlıyım çok mutluyum yaa Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
kzbn_05_05 Merhaba bende dün kan testi verdim 179 çıktı beta hcg 30 martta regl olmustum , kaç gün sonra yükseldi sizin değeriniz acaba
Zeyno1934 kzbn_05_05 Ben bu ayın 2 sinde kan verdim o zaman 176 çıktı bu gün verdim aradan 4 gün gecti bu gun 1485 çıktı bakalım
kzbn_05_05 Zeyno1934 amin canım benim insallah hayırlı sonuçlar alırız hep birlikte , ben sün ölçtürdüm 179 çıktı yarın tekrar ölçülecek insallah güzel bir artışım olmustur çok heyecanlıyım gerçekten bambaşka bir duyguymuş 🤲🏻
kzbn_05_05 Tazeeanneee elimden geldiğince ediyorum vala canım çok şükür insalalh atlatırız bu riskli günleri , sende çok dikkat et Allahım mutluluğumuzu yarım bırakmasın inşallah🤲🏻