Esraberber clksyma-97 bizede geldi mesaj verdiğiniz ibandali hesaba yatmıştır diye ama yok hesapta. Neden acaba
Sfnur Birmutluanne2 ben geçen yıl almıştım ama 1. Faz almıştım başvuru falan yapmamıştım kendileri getirip vermişti bu sefer sanırım yine alanalra vercekelrmis dediğiniz gibi PTT kurum odemelrinde ödeme gözükmüyor bu yıl vermicekelr herhlde bana öylemi
Huzurmelegim_28 Birmutluanne2 ama ödeme çıkmamış yazıyor ptt kurum ödemelerinde bakınca 2 başvuru var 2side kasamdışı yazıyor
Birmutluanne2 Huzurmelegim_28 bendede kapsam dışı yazıyo ikiside ama ikiside çıkmış kapsam dışı yazması önemli değil diye duydum bi arayıp sorun bence
Birmutluanne2 Huzurmelegim_28 çıkmış işte size orada görünüyorsa çıkmış demek parayı alabilirsiniz yani kapsam dışı yazması önemli değil eğer parayı almaya hak kazanmasaydınız orada çıkmazdı
Birmutluanne2 Huzurmelegim_28 buradan değil PTT kurum ödemeleri yada sosyal yardım bilgilerine girin orada çıkar bu başvuru bölümünde kapsam dışı demesi önemli değil bende de aynı evden alan var alamazsınız falan yazıyordu kapsam dışı yazıyor halen ama aldım
Gmommysboy Birmutluanne2 nasıl mesela ben aldım eşim alamaz diye biliyorum ama alabilir mi ki? Ona göre takip bile etmicem artık kanser ediyor site
EcemUgur01 Birmutluanne2 Annemin de iş Bankası hesabına PTT den yatmış. Normalde PTT hesabı var annemin. Diğer başka hesaplarınız varsa kontrol edin bende şans eseri bugün gördüm dün yatmış.