Birmutluanne2 Belginimm bende onun baktığı yerden baktım çıktı tam kapanma sosyal yardım yazın sosyal yardım bilgileri diye bişey çıkıyo oraya basın
Belginimm Deniz59 Bende şimdi yazdım baktım bekardım ben o zaman 2015 de babama çıkan yardımlar yazıyor yaa ne alaka
yagmrtayfn Deniz59 ben 1 kere 1000 tllik yardımdan faydalandım acaba bundan faydalanablrmym ve tcnnin son rakamına göre yatıyo diyolar dogru mu
Birmutluanne2 Belginimm sizinle alakalı bi yardım almıştır belkide annemde babamla ayrı evdeki kişiler için 200er TL almış taa 2016da onlar çıkıyor benim üstümden yardıma hak kazandığı için
Belginimm Birmutluanne2 Bizde öyle bisey olmamış sadece devletin verdiği kömür yardımından faydalanmıştı babam oda 2015 işte sonra emekli oldu zaten almadım yani ben anlam veremiyorum para yardımı değil sonuçta bu ve benim üzerimden de alınan bir para yok yani
Btl2612 Ya ben evde değilim de bana gece mesaj gelmiş eğer evde bulamazlarsa tekrar alma ihtimalim var mı parayı yada haber verirler mi ki evde değilsiniz diye bilgisi olan var mı ??
Btl2612 Birmutluanne2 Ya ben evde değilim de bana gece mesaj gelmiş eğer evde bulamazlarsa tekrar alma ihtimalim var mı parayı yada haber verirler mi ki evde değilsiniz diye bilgisi olan var mı ??