Minikanne06 Deletedmom_879 ya 30 hafta üstündekileri cok kıskanıyorumm biran önce zaman geçsin diye bekliyorum günler uzun hava sıcak vakit geçmioorr😂😂😂
Prensesininannesi Minikanne06 😂 Kafam kadar bişey olmasın ama 80 ,90 dolgusuz beden kullanmak istiyecdk durumdayım 😂 tabi birde bunla çocuk ne doyacak bu gdişle sütüm olmaz diye düşünüyorum 🤔
deletedmom40 Minikanne06 aminn valla doğumdan sonra estetik cerrahı paklar beni silikon taktırcam kafaya koydum 🤣
znurstnKaraca Minikanne06 sorma vallahi göğüslerim 80 ken 90 oldu uçları kararmaya başladı, aldığımız kilolar, şimdide çatlaklar offf of 😁😁😁😁
Elif4334 Minikanne06 adamlara da yaranılmıyoki zaten küçük olsa dalga konusu büyük olsa dalga konusu 😂😂
merblyy Minikanne06 amin inşallah 🙏🏻çok ilginç ☺️Evet o aleti bende gördüm emdikçe çıkar diyolar bilemiyorum olmadı alırım 😊
Hamdos Minikanne06 malesef kuculuyor dogumuma 5 gun var baya sonmusler 😂 yasli göguslu oldum esim dalga geciyor srtik benle
Minikanne06 Deletedmom_879 ne güzelllll ben ocakta ilk 3 ay cabuk geçti zaten öğrendiğimde bir bucuk aylıktı şimdi bes bucuk aylık ve vakit geçmiyorrr😂😂