Z_D **### **### Arkadaslar cildiracagim lutfen tecrubelerinizi paylasir misiniz.. 4 yasindaki oglum gunduz hicbir problemi yokken, oglen uykusu gece uykusu oldu mu altina yapiyor. Yani ne yapmali nasil bir yol izlemeli ben şaştım****
YuvarlanamayanPandaa Z_D yatarken su verme içecek verme yatmadan 1-2 saat önce ve geceleri kaldır tulate kadar uykulu gidemezse lazımlık al benım oğlumda 4 yaşında gece ve gündüzü aynı anda bıraktı gece uyanıyor uykulu kıyamıyoum lazımlık getiriyorum yanına ona yapıyor her saatnuyandır yok desede kaldır yavaş yavaş alışacaktır
Kaderimm Z_D Bende çok ugarastim ki benim kızım 5yasinda yatmadan önce muhakak su içer oda çok zorladı beni yatmadan önce tuvalete götürün muhakkak çiz cizelgesi yapın kuru kalktigi günler için gülücük işareti felan yapıştırın çok hevesleniyorlar ilk başları saat başı sonra sonra 2saatte bir tuvalete kaldır cnm kısa zamanda adapte oluyorlar . Uyurken izlemekte çok önemli çünkü fişleri geldiginde haraketleri ve yüz ifadeleri değişiyor kolaylıkla anlasiliyor rabbim şimdiden sabır versin 🤗
Z_D YuvarlanamayanPandaa bu hafta bunu bi deneyeyeim. Lazimligi hic sevmedi oturtamadik. Ama geceleri inat etsede goturmeye azmedeyim
YuvarlanamayanPandaa Z_D sakına pes etme benimkide ilk lazımlıgı sevmiyordu ama gece tualete gitmektense ona yapmayı tercih ediyor kolay oluyo uykusuda açılmıyor
MomHero2 Z_D benim kızımda lazımlığı hiç sevmedi sorduğumda izlediği çizgi filmelerde klozet vardı dedi onunla başladık direk daha rahat oldu lazımlıktan sonra klozete alıştırmak var yine