Gfrn Zeytininpeyniri 😂 Evet çok sevindim senin adına sancıyı da hemen kabul etme hocam sezaryan de o alır zaten :))
Zeytininpeyniri Gfrn odaları çok güzel duş TV klima Ankara ayaklarım altında ,😊 suslemedim daha odayı doğumdan sonra oda değişiyormuş nasıl iş anlamadım
Gfrn Zeytininpeyniri duymadım onu özel oda seçeneği yok mu ücretli var diye biliyorum öyle tutarsan değiştirmezler demek ki sen doğumdayken sonra neresi boşsa oraya alıyorlar
Zeytininpeyniri Gfrn özel odalar ztn ddiler şuan. Doğum tarafındaki odalar dolu olduğu için buraya almışlar doğum sonrası doğum odalarına alacaklarms
Gfrn Zeytininpeyniri anladım o zaman sen Doğuma girerken netleşir odan süsler eşin ailen birde şey soracam eşin girebiliyor mu yoksa ziyaret saatinde mi sadece
Gfrn BsrArif olsun sende anlat bende sezaryan olacam :) nasıl oldu spinal mi uyusukluk geçince çok mu ağrıyor bu ara da Allah analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla inşallah
Gfrn Zeytininpeyniri neden Yok diyorlar hilmi hoca mı diyor suni sancı çekmeme hakkın var canım öyle şey mi olur
Zeytininpeyniri Gfrn Hilmi hoca şuan yok Oğuz bey var ilk suni deniyoruz diyorlar biriyle tanıştım 4 gündür suni sancı alıyor 😑
Gfrn Zeytininpeyniri o adamı hiç sevmiyorum ilaç yazdırmaya girmiştim hilmi hoca yok diye acildi yanlış yazmıştı küstah birşey sana sabah verecekler sonuçta sancıyı sabaha kadar beklemek istiyorum de kabul etmiyorum de sabah da hilmi hoca gelince hocam ben sezaryan istiyorum suni sancı istemiyorum de