iro Kan ilacı kullananlar nasıl kullanılıyor ben aç karnına içince midem ağrıyor ve kabızlık yapıyor kan ilacı kesin kullanmamız şart mı kullanmayanlar var mı kullanmasak sıkıntı olur mu?
Sevgi_123 iro Kan ilacı aç karna kullanılmıyor ki tok içiliyor ayrıca hem bebek için hemde doğumdan sonra sizin için önemli kansızlık çekememeniz açısından
leyla_ok iro Bende kullanıyorum.O yüzden kuru kayısı,salatalık gibi şeyler tüket ki kabızlığın gitsin.Bol su tüket.Çorba içmeye özen göster.Doktorun vermiş kullan ama miğde ağrısı yaptığını doktoruna söyle.Benim kan değerim düşük diye verdi kullanıyorum.
bagdat iro doğumda yada sezeryanda kan kaybı olabileceği için kullanmak çok önemli demişti doktorum tok karna içersen ve bol su tüketirsen rahatsız etmiyor
Omerhatice iro sart canim ben geçen ay düzenli kullanmadim hemen kan değerlerim düştü doktoe günde 2 ye çıkarttı bu sefer. Bide bana tok karnına al daha iyi olur dedi öylede oldu bulantı falan bisey yaşamadım istersen bi sor doktoruna sende 🤗
Aybeniz Hangi kan ilacnı kullanıyosnz acaba ben maltofer kullanıyorm ama demir yazıyo kan ilacı ayrı mı oluyor