Duygu3437 Kızlar bugün doğum yaptım yazarım 2 güne ama pozitif değil maalesef neyse konu bebeğim mememi tutmuyor ilk tuttu sonra bıraktı istiyor ki emmesin azına gelsin süt emiyor memeyi azında gezdiriyor sürekli varmı bir önerisi olan mama verdik biraz
esraizmirli Duygu3437 benim bebeğimde emmedi zorladık çok başaramadık bende göğüs ucu aldım şuan onunla emziriyorum gayette emiyor çok şükür ☺️
Mommy_006 Duygu3437 memeni sık sütün az gelsin meme ucunu ve biraz çevresini sütle, kokusu sinsin, bebişin ağzını memene yanaştır ama hemen verme kokusunu alsın, birazcık bekle ve emzirebilirsin😊🤗
[silindi] Duygu3437 gogusunun etrafina sütünü sur canim koklat konusmaya calis pozitif ol ten temasi koy cak cak emer canim
karanfilll Duygu3437 azcık sabır gerektiren süreç sakın emmiyor diyip memeyi bıraktırmayın alışacak illaki denemeye devam edin.bebekler emme refleksi ile doğuyorlar merak etmeyin zamanla emmeyi öğrenir. Sağlıkla büyüsün inşallah ☺
Israa Duygu3437 bugün markette biberon emzik standında görmüştüm canım büyük marketlerde yada eczaneye bakın istersen hayırlı olsun bu arada 🙂
zeynepbalci Duygu3437 bizimki de şükür tuttu ama üç kere çekip yoruluyo bi yerine doknuyorum sonra yine üç kere çekiyo 😅
Ozbk Duygu3437 biberonla mama verince öyle yapıyor , benim de sütüm az diye mama vermiştik, biberondan lıkır lıkır ictigi için memeden de aynısıni bekliyor. Biberon yerine mama kaşığı ile verin