LawyerEce selinn35 45-50 dakika sürüyor ortalama. Benim dikiş atılmasıyla beraber 45 dakika sürmüştü.
esraizmirli selinn35 bebek dakikasında çıkıyor anında şaşırtıcı bir şekilde 9da ameliyata girdim ben spinal yapmak hazırlamak falan derken tam 9.11de oğlum doğdu çok kısa sürede çıkıyor yani bende 9.40ta çıktım ameliyattan ☺️
sumeyye_81 selinn35 ben 8 de girdim 8 30 kizim dogdu anca igne falan derken yarim saat cikarmakla ugrasmiyolar yani 😂 cok guzel anilar valla 7 yi oldu hala aklimda o dakikalarim zorda olsa kolayda olsa cok guzel ☺️☺️
Feyza11 Beyzali Ben spinal oldum 25 dk bitti işlemler beniö hatta doktorum zayıf olunca hızlı oluyor dedi
selinn35 esraizmirli gercekten cok kısa bir süre beklemek insanı yoruyor stres yaptırıyor o yuzden sormak istedim :) Bebek cıkarken mide bulantısı bas dönmesi gibi durumlar yasanıyor mu ?
selinn35 sumeyye_81 cok güzel gercekten kısa sürmesi bu kadar :) bebek cıkarken mide bulantısı va oluyor mu nasıl bir his o an
Hatice4446 sumeyye_81 o an yapılan işlemleri hissediyormuşsunuz peki ☺️ Sonuçta kesiliyor bebek çıkıyor dikiliyor tekrardan
esraizmirli selinn35 stres yapmayın hiç çok güzel sonu🥰 şöyle bebek çıktıktan sonra çok mide bulantısı yaşadım söyledim hemen ilaç verdiler anında kesti zaten birde benim tansiyonum düştüğü için baş dönmesi yaşadım o da saniyelik bişeydi ilaç verdiler onada
sumeyye_81 selinn35 cok az midem bulaniyor ama hemen bebeği gorunce o ani anlatamiyorum cok guzel canim Allah bebegini sana seni bebegine bağışlasın hic korkma sakın ☺️☺️
Yarencerenn selinn35 ben de bebek çıktıktan sonra öğürme olmuştu 3dk ilaçla kestiler sonra işleme devam ettiler
ysmn_1506 esraizmirli ya bebeği falan çıkarırken böyle bastırdıklarını falan hissediyormuşsunuz galiba içinizden böyle bebeği çektiklerini falan doğru mu acaba? Bi acı falan oldu mu??
esraizmirli selinn35 yok o an onu düşünemiyorki insan ☺️ Verilen narkozla bir bağlantısı olabilir belki emin değilim ama
Ozlemust selinn35 kan kokusundan oluyor takılma işlemi nedeniyle değişik bir koku oluyor. Mide koruyucu iğne isteyebilirsiniz benim midem bulanıyor dedim ilaç uyguladılar yani öyle dedi o an belki beni rahatlatmak için öyle demiştir.
Feyza11 selinn35 canım mide bulantım hiç ama hiç olmadı bide ben hamileyken “ilk 4 ay bilfiil kustum ” ama doğumdan sonra hiç bulantı yaşamadım