Mdnyldz RabEm 34+4 teyim +17 kilo aldım 😀 Sadece Bacak içlerimde çatlaklar oluştu ama onada takılmıyorum 🤗 herseyi hazır sadece o eksik şimdilik. Bebişide vaktinde doğurmak için sabırsızlanıyorum çünkü 30.haftadan sonra hamilelik aşırı zorlayıcı ve yorucu geçiyor. Sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah 🤲🏻👼🏼 Uygulamaya göre son 38gün
eslemeslem RabEm 31 +5 olduk bizde 8.ayın başlarındayız 😊 7 kilo aldım henüz çatlağım yok hazırlıklarımız da tamam değil 😂 çok kararsız kaldığım için biraz tembellik yaptım galiba
meraklianne1 RabEm 33+3 ten merhabaaa 🥶🥶 10 kiloyla yola devaaammm 😓😓 hazırlıklar bitti gibi gibi 😄😄 çatlak yok olmazda inşaallah🙏🏻🙏🏻
Elif3406 RabEm 34+5 teyim 13 kilo aldım henüz çatlağım yok, her şeyimiz hazır çok şükür 🙊 ama artık zaman nasıl geçecek bilmiyorum çok ağırlaştım 🤷🏽♀️😌
ogrencianne35 Mdnyldz benim de uygulamaya göre 33+6 dün doktora gittik 35.haftadasın bebek önden gidiyor ddi bende 13.5 kilo aldım ❤😂
dlrertn 30+5 yetim 2 kilo aldım, Serklajlı olduğum için herşeyi erkenden hazırladım kızımı bekliyorum 🥰
Elif3406 RabEm daha fazla alanlar da oluyor ben de son 2 aydır dikkat etmesem daha ne kadar alırdım kim bilir 🤔 doğumdan sonra veririz yapacak bişey yok 😌
Minik1bey RabEm 35+5 den selamlar ✋ çatlaklar gayet güzel ilerliyor maşallahı var böyle bir çatlama yok 😂😂 hazırlıklar tamam ama sadece çanta hazırlamak kaldı inşallah hazırlayacağım 🙈🥰
ozydm RabEm bizde bugün ananas olduk 🥰 her şeyi alındı ama yıkayıp ütülemek daha nasip olmadı. Haftaya halledeceğim inşallah 🤲 Çatlak yok gibi ama belli olmaz çok meyilli bünyem. En son 11 kilo almıştım 1 haftadır tartılmadım 😋
Mom5444 RabEm çatlakalar şu an için azıcık kalça kısmında var ☺️ Kilolar 15 yakın aldım ya 🤣 hazırlık her gün hazırlık yapıyorum her gün bir eksik çıkıyor ilk gebeliğim ne aldım ne almadım sürekli kafam karışıyor 😊 34 haftamdayım 🎈
RabEm Mom5444 benimde ilk gebeliğim kıyafet çok almamaya dikkat ediyorum çünkü hızlı büyüyormuş o yüzden büyüdükçe alırım
Elif3406 RabEm dikkat edersen çok almazsın herkes bana çok alıcaksın son aylar dedi ben 1bçk ayda 1 kilo aldım