Ozlemarslan53 Merhaba güzel anneler ill gebeligim ve çok merakliyim suan 11+3üm sezeryan doğumdan yana hic degilim normal doğum yapmak istiyorum fakat özelde genelde anneyi korkutuyorlar veya uğraşmamak icin sezeryana alıyorlar bu konuda bilgi verebilirmisiniz 🤔
ebrarecem Ozlemarslan53 bence tamamen hastane ve doktorla ilgili. Hastaneyi doktoru iyi araştırın. İlk gebeliğimde zorlu bir doğum olmasına rağmen sırf çatım uygun diye 18 saat normal doğum sancısı çektim. Hastane normal doğum yanlısıydı. 18 saat suni sancı yedim sezaryen istedim çatın uygun yaparsın dediler. Başka hastane olsa çoktan sezaryene alırdı.
mlkkk Ozlemarslan53 doktor tercihinizi ona göre yapacaksınız ve en başından aklını karıştırmamaları korkutmamaları açısından kendinizi hazırlayacaksınız ha zorunlu haller olabilir o durumda da doktorunuz ne derse o olur bebek makat geliştir çatınız dardır zorunlu sezeryan durumudur bunlar dışında iş sizde bitiyor
Miskokulum35 Ozlemarslan53 ben özele gidiyorum ama doktorum normalden yana. Doktorla alakalı kesinlikle. Bir sorun olmadığı sürece normal dedi
lily-11 Ozlemarslan53 doktor daha önemli👍🏼 Ablamın özelde son iki ay kala doktoru değişti ve yeni gelen doktor zorla sezeryan yaptırdı gerçekten zorladı ben de şahit oldum. Araştırmanızı doktora göre yapın son anda değişir sezeryane girerseniz de üzülmeyin hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz en önemlisi bu🤗🤗
gullcannn Ozlemarslan53 Doktorla alakalı o canım. Ben özele gidiyorum 32+5 haftalığız doktorum normal doğumdan yana bir sıkıntı olmadığı sürece. Cevremde de çoğu kişi ona gittiği icinde biliyorum kendisini sorun olmadığı sürece genelde hep normal doğum yaptırıyor