Dareyn purewhitebride Akça ismi Mavi ismi gibi geldi bana. Hani sıfat anlamında 💐 Bu yüzden emin olamadım. Mesela ben Akça Pakça gibi güzel bir kızınız olsun inşallah diye dua ederim ama isim olarak emin olamadım. 🌸 Ama senin gönlüne sindikten sonra kimse bir şey diyemez💐 İkinci isim konusunda ise gönlünüzden hangisi geçerse o olsun inşallah 🌸
Didi6 purewhitebride Akça tek başına da çok güzel aslında 🥰 İdil Akça uyumlu olmuş 🌸 Işıl Akça da uyumlu olur
MDT Akça ismini pek beğenmedim ama orası beni ilgilendirmez. İlla olacaksa İdil akça bence. Soyadınızla uyumunu da düşünmenizi tavsiye ederim.
MDT purewhitebride anladım yanlış anlamayın ama akça bir sıfattır. O yüzden isim olarak hoş durmuyor. Misal kızınızın adı akça Demir oldu. Nasıl Demir? Akça Demir. Sanki Demir’in rengini niteliyor gibi. Bilmem anlatabildim mi? Eğer içinize sinmediyse eşinizi vazgeçirmeye çalışın. 🙏
purewhitebride MDT 😄😄 ona kalırsa her isimde böyle olay var, ismi yaz olsa yaz demir olur. Benim ismim gözde eee o zaman bana gözde demir var gibi derler öyle düşünürsek ohhoooo
purewhitebride Dareyn Mavi ismini istemiştim en başta, ama eşim Akça olsun diyince bende sevdim ama kullanacağımız isim o olmayacak sadece kimlikte Akça 💕 teşekkür ediyorum
purewhitebride Didi6 tek başına Akça koymaya korkar oldum kimse beğenmiyor 🤷🏻♀️ yani herkes gibi moda olan isimleri koymak istemedik sadece
Didi6 purewhitebride Genelde sadece popüler isimler beğenilir zaten 😅 Bence Akça çok güzel bir isim. 🌸 Tuhaf bulunacak bir isim değil.
purewhitebride demett61 sadece Akça olunca da o kadar çok olumsuz yorum aldım ki, dalga geçerler akça pakça bilmemne diye diyorlar🤦🏻♀️
hanimhanimcik Bacım Akça ismi gayet hoş ve güzel sen bakma denilenlere. Sadece son dönemde popüler olan Lina Mina Liya Miya gibi isimlerden olmadığı için alışık değiller. Böylesine güzel bir Türk ismi seçtiğiniz için kutluyorum, bence isim tek başına daha güzel💕
purewhitebride hanimhanimcik şu yorumdan sonra içim ferahladı sanki teşekkür ediyorum güzel düşüncelerin için 🌼🌼
Muratnannesi purewhitebride tek başına akça olsun anlam itibari ike bile muhteşem bir isim çok hoşuma gitti adıyla yaşasın sağlıkla doğsun inşallah
purewhitebride Muratnannesi Allah razı olsun teşekkür ederim hepimizin evlatları adıyla sağlıkla yaşasın inşallah 🥰
Hayla34 purewhitebride ben beğendim akçayı da pek duyulmamış isimler daha çok hoşuma gidiyor. Akça verayı beğendim Vera ismini bende düşünüyorum 2.isim olarak
purewhitebride Hayla34 Vera çok güzel ama işte Akça ismiyle yan yana oluyor mu olmuyor mu emin olamadım